OVER KATJAIn het dagelijks leven komt er veel op je af. Soms ontstaat een situatie heel geleidelijk, bijvoorbeeld als je werkdruk steeds verder toeneemt of als je mantelzorger bent. In andere gevallen heb je te maken met een ingrijpende levensgebeurtenis die jouw leven op z’n kop zet, zoals een geboorte, verhuizing, scheiding of het overlijden van een dierbare. Geleidelijk aan verlies je grip op je tijd en agenda, stroomt je mailbox vol en laat je post ongeopend op een stapel liggen. Het overzicht is weg en je weet niet hoe je weer grip op de situatie krijgt…

Ik ben professional organizer/opruimcoach en kan je ondersteunen om weer grip te krijgen op je leven en ik begeleidt je naar structuur, orde en overzicht. Je behoudt zelf de regie over te maken keuzes zodat je ook in de toekomst weet hoe je de rust en het overzicht kan behouden. Uiteindelijk is het de bedoeling om zelfstandig aan de slag te gaan met de adviezen die ik geef. Het eindresultaat is dat je meer overzicht krijgt en rust voelt in je persoonlijke situatie en weer vooruit kan kijken.


Katja kijkt rustig wat er nodig is. Met een paar basistips zet ze je aan het werk waardoor je echt een begin maakt met het opruimen. Het gevolg zijn lades die ineens overzichtelijk zijn en spullen die je makkelijk terug kan vinden.
 - Lisette -


Ik ben aspirant-lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, de NBPO en werk volgens de door de NBPO gestelde gedragscode waar ik o.a. beloof om professioneel, zorgvuldig en discreet te werk gaan en informatie van en over cliënten, de opdracht en de uitvoering geheim te houden. Al het besprokene blijft tussen ons.

BEKIJK HET AANBOD

OVER KATJA


Ik word omschreven als een vriendelijke, geduldige persoon met oprechte interesse in mensen. Ik kan goed luisteren en ben praktisch en georganiseerd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen. Van structureren en overzicht creëren word ik gelukkig. Ik houd ervan om samen te werken en om mensen op weg te kunnen helpen. Tijdens een traject behoudt de klant zelf de regie, ik adviseer en ondersteun. Mijn werkgebied is West-Brabant en Zeeland, maar ook zijn afspraken online mogelijk.


Katja heeft een hele fijne en rustige manier van begeleiden. Er zit een goede opbouw in en ze stimuleert je om jezelf op nummer één te zetten. Ik gebruik sinds deze sessie een planner en plan ook echt tijd in voor mezelf.  De tips die ze heeft meegegeven probeer ik tijdens het plannen steeds toe te passen. Het vergt natuurlijk ook enige oefening en doorzettingsvermogen, maar ik ervaar nu al meer rust.
- Kimberley -

Pakket: ‘Snelle start’ met focus op tijd/planning


In 2021 heb ik de opleiding tot professional organizer afgerond. Daarnaast heb ik mijn kennis vergroot door cursussen te volgen en vakliteratuur te lezen. Ik ben aspirant-lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Door aangesloten te zijn bij de NBPO blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreffende mijn vakgebied en kan ik mij goed blijven ontwikkelen.

BEKIJK HET AANBOD
KATJA NEURINK
Home
Over mij
Diensten
Contact 

Privacyverklaring