OVER KATJA


OVER KATJA


Ik ben Katja, geboren en getogen in Twente en sinds een aantal jaren woonachtig in Bergen op Zoom. In 2019 heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen, na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de cultuursector. In 2021 heb ik de opleiding tot professional organizer, ook wel bekend als opruimcoach, afgerond en richt ik mij voornamelijk op het ondersteunen van mensen thuis, bij het indelen van tijd, ruimte en administratie. 

Ik word omschreven als een vriendelijke, geduldige persoon met oprechte interesse in mensen. Ik kan goed luisteren en ben praktisch en georganiseerd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen.

Van structureren en overzicht creëren word ik gelukkig. Door ondersteuning te bieden en mensen te begeleiden zie ik dat er weer grip komt in hun leven, het overzicht en de rust komt terug. 

Katja heeft een hele fijne en rustige manier van begeleiden. Er zit een goede opbouw in en ze stimuleert je om jezelf op nummer één te zetten. Ik gebruik sinds deze sessie een planner en plan ook echt tijd in voor mezelf.  De tips die ze heeft meegegeven probeer ik tijdens het plannen steeds toe te passen. Het vergt natuurlijk ook enige oefening en doorzettingsvermogen, maar ik ervaar nu al meer rust.

- Kimberley, Utrecht -
Pakket: ‘Snelle start’ met focus op tijd/planning


BEKIJK HET AANBOD
KATJA NEURINK
Home
Over mij
Diensten
Contact 

Privacyverklaring