OVER KATJA

“Doordat Katja Katja is, is het heel fijn om haar om je heen te hebben."

OVER KATJA


“Doordat Katja Katja is, is het heel fijn om haar om je heen te hebben.

Ze is warm, geïnteresseerd, zet je op een leuke manier aan het werk, heeft gevoel voor humor, en zorgt dat het, van te voren besproken plan, wordt uitgevoerd.”

Ik ben Katja Neurink (1970), geboren en getogen in Twente en nu een aantal jaren woonachtig in Bergen op Zoom. Na werkzaam te zijn geweest in de cultuursector heb ik in 2021 de opleiding tot professional organizer – opruimcoach afgerond en ben ik als organizer aan de slag gegaan. Ik ben altijd bezig met ordenen, plannen en structuur aanbrengen. Van structureren en overzicht creëren word ik gelukkig. Ik houd ervan om samen te werken en om mensen op weg te kunnen helpen.

Mensen omschrijven mij als een vriendelijke, geduldige persoon met oprechte interesse in mensen. Ik kan goed luisteren en ben praktisch en georganiseerd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen.

Ik  ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Door aangesloten te zijn bij de NBPO blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreffende mijn vakgebied en kan ik mij goed blijven ontwikkelen.

Ik ben er voor iedereen die hinder ervaart van ongeorganiseerd zijn. Denk hierbij aan te veel spullen in huis, een overvolle agenda of stapels papier. Het kan een gevoel van onrust en soms zelf schaamte geven dat het je niet lukt om zelf op te ruimen of grip te krijgen op je tijd en agenda. Samen een eerste stap zetten is vaak makkelijker dan alleen.

Heb jij behoefte aan de hulp van een professional organizer?

Dan help ik je graag!

NEEM CONTACT OP
CONTACT
Katja Neurink
Sibeliusstraat 18
4614VC Bergen op Zoom

06 – 25271513
info@katjaneurink.nl
www.katjaneurink.nl

KvK 81376782
BTW NL003559561B20
AGB-code 41528281KATJA NEURINK
Home 
Aanbod 
Werkwijze en tarief 
Over mij 
Contact 

Privacyverklaring

aangesloten bij

Logo-NBPO---2019.webp   kiwa_transparant.svg