KATJA NEURINK

professional organizer - opruimcoach

PROFESSIONAL ORGANIZER - OPRUIMCOACHEen professional organizer, ook wel bekend als opruimcoach of structuurcoach, begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Wil jij meer rust en structuur thuis, in je agenda of administratief en weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan ik, Katja Neurink, je daarbij helpen.

Ik ben er voor iedereen die hinder ervaart van ongeorganiseerd zijn. Denk hierbij aan te veel spullen in huis, een overvolle agenda of stapels papier. Het kan een gevoel van onrust en soms zelf schaamte geven dat het je niet lukt om zelf op te ruimen of grip te krijgen op je tijd en agenda. Samen een eerste stap zetten is vaak makkelijker dan alleen.

We gaan samen voor jou aan de slag of ik ga voor jou aan de slag. Jij kijkt naar al je bezittingen of bezigheden, maakt een selectie van wat je behoudt en wat weg of anders kan. Dit is geen gemakkelijk proces en zal stap voor stap gaan. Keuzes worden alleen door jou gemaakt, de regie ligt steeds bij jou.

Heb jij behoefte aan de hulp van een professional organizer?

Neem dan contact op met Katja Neurink.

Samen werken we naar rust, ruimte en overzicht!


MEER INFORMATIE

OVER KATJA

Mensen op weg helpen.

Ik word omschreven als een vriendelijke, geduldige persoon met oprechte interesse in mensen. Ik kan goed luisteren en ben praktisch en georganiseerd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen. Van structureren en overzicht creëren word ik gelukkig. Ik houd ervan om samen te werken en om mensen op weg te kunnen helpen. Tijdens een traject behoudt de klant zelf de regie, ik adviseer en ondersteun.


MEER INFORMATIE

WAT KLANTEN ERVAREN BIJ KATJA

CONTACT
Katja Neurink
Sibeliusstraat 18
4614VC Bergen op Zoom

06 – 25271513
info@katjaneurink.nl
www.katjaneurink.nl

KvK 81376782
BTW NL003559561B20
AGB-code 41528281KATJA NEURINK
Home 
Aanbod 
Werkwijze en tarief 
Over mij 
Contact 

Privacyverklaring

aangesloten bij

Logo-NBPO---2019.webp   kiwa_transparant.svg