KATJA NEURINK

professional organizer - opruimcoach

1.png2.png3.png4.png5.png

PROFESSIONAL ORGANIZING Een professional organizer, ook wel bekend als opruimcoach, begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Wil jij meer rust en structuur thuis, in je agenda of administratief en weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan een professional organizer je helpen.

Samen met de organizer ga je aan de slag. Je kijkt naar al je bezittingen, maakt een selectie van welke spullen je behoudt en welke spullen je wegdoet. Dit is geen gemakkelijk proces en zal stap voor stap gaan. Spullen zullen alleen met jouw toestemming worden verplaatst of weggedaan, de regie ligt steeds bij jou.

Heb jij behoefte aan de hulp van een professional organizer?

Neem dan contact op met Katja Neurink.

Samen gaan we aan de slag naar rust, ruimte en overzicht!


MEER INFORMATIE

OVER KATJA

Mensen op weg helpen.

Ik word omschreven als een vriendelijke, geduldige persoon met oprechte interesse in mensen. Ik kan goed luisteren en ben praktisch en georganiseerd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen. Van structureren en overzicht creëren word ik gelukkig. Ik houd ervan om samen te werken en om mensen op weg te kunnen helpen. Tijdens een traject behoudt de klant zelf de regie, ik adviseer en ondersteun.


MEER INFORMATIE

WAT KLANTEN ERVAREN BIJ KATJA

KATJA NEURINK
Home
Over mij
Diensten
Contact 

Privacyverklaring