WERKWIJZE


AANPAK EN TARIEF


De begeleiding is op maat, iedere situatie is anders. Daarom werk ik met een tarief op maat of een abonnement.
Het kennismakingsgesprek is gratis.

EERSTE CONTACT
Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een eerste kennismaking.
Een professional organizer inschakelen is geen gemakkelijke stap. Mijn ervaring is dat er vaak een gevoel van schaamte is omdat het jezelf niet lukt. Ik begrijp dit en ga vertrouwelijk om met wat je mij vertelt.

KENNISMAKINGSGESPREK
Dit gesprek is bij je thuis en duurt ongeveer één uur. Tijdens het gesprek luister ik naar je knelpunten, je wensen en wat je wilt bereiken. Ik geef je enkele tips waarmee je alvast aan de slag kan gaan.

TRAJECT OP MAAT
Op basis van jouw behoeften stel ik een traject op maat op. Hierin staat beschreven hoe de huidige situatie is, wat jouw wensen zijn, de verwachte tijdsduur en het daarbij passende tarief. De begeleiding kan eenmalig zijn of kan bestaan uit meerdere werkafspraken. Ook is het mogelijk om doorlopende begeleiding af te spreken.

AAN DE SLAG
Samen gaan we aan de slag tijdens een werkafspraak. Een werkafspraak bestaat uit 3 aaneengesloten uren. We gaan keuzes maken, kritisch naar je bezittingen, tijd of administratie kijken. Vervolgens durven wegdoen van je spullen of keuzes maken in je bezigheden. Samen gaan we aan de slag naar een prettige balans. We creëren ruimte en overzicht en gaan praktisch en doelgericht aan de slag.

NAZORG
Na afloop van het traject worden de werkzaamheden geëvalueerd en wordt besproken of meer ondersteuning wenselijk is of dat het voldoende is geweest. We bespreken of een langer traject nodig is om een ander knelpunt aan te pakken of dat een doorlopende ondersteuning in de vorm van een abonnement prettig kan zijn.

RESULTAAT
Weer rust, structuur en vrije tijd in je leven. De balans is terug en je kan weer genieten van je huis en ontspannen leven.

ABONNEMENT
Om een opgeruimde omgevingte te behouden is structurele begeleiding een mogelijkheid. Hiervoor kan een abonnement worden afgesloten.

REISKOSTEN
Katja werkt in de regio's West-Brabant en Zeeland. Reiskosten tot 15 km enkele reis vanuit Bergen op Zoom zijn gratis. Bij een afstand groter dan 15 km enkele reis wordt 0,25 EUR per kilometer in rekening gebracht.
Woon je buiten dit werkgebied neem dan contact op voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP
KATJA NEURINK
Home
Over mij
Diensten
Contact 

Privacyverklaring